Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Witt Rating Advisory

Witt Rating Advisory levert Creditreform kapitaalmarktratings en ratingdiensten aan alle partijen in de kredietketen zoals banken, verzekeraars, emittenten en beleggers.

Fritz Witt CRA (Certified Rating Analyst) adviseert en ondersteunt emittenten voor, tijdens en na het ratingproces. Hij heeft zich gespecialiseerd in rating- een ondernemingsanalyses en de kwaliteitsverbetering van credit ratings, ratingsystemen en -processen.

 
 

Creditform rating agentur

Creditreform Rating AG is een door de ESMA (European Securities and Markets Authority) erkende ratingagency. De ratings van Creditreform zijn bruikbaar voor alle gereguleerde markten en doelen die door de European Banking Authority (EBA) en de European Insurance and Occupational Pensions Authority (EIOPA) zijn voorgeschreven. Ondernemingen verzekeren zich met een creditrating van Creditreform van het vertrouwen van investeerders, banken en zakenrelaties op alle Europese kapitaalmarkten.

Neem contact op voor meer informatie.

Contact

 

Directeur: F.J.A. Witt CRA
KvK 37079384
BTW NL806227370B01

Witt Rating Advisory B.V
Copyright © 2021 Witt Rating Advisory B.V
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren