Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Rating- en analyse tools

Creditreform is sinds vele jaren partner van een groot aantal banken, verzekeraars en alternatieve financiers. Deze financiële dienstverleners kunnen  delen van hun kredietbeoordelingsprocessen uitbesteden en/of gebruik maken van specifiek op hun behoefte afgestemde rating- en analyse tools.

De Creditreform ratingssystemen, -analyse software en -databanken voldoen aan de Europese wet- en regelgeving waardoor risicoanalyses voor gereguleerde investeringsbeslissingen geschikt zijn. Wij onderscheiden een drietal rating- en analyse tools:

  • De desktop applicatie My Office Value waarmee u een Creditreform balansrating kunt afroepen en individuele kredietbeslissingen uitvoerig kunt analyseren en rapporteren.
  • De SaaS aanwending CRS (Credit Risk Solution) biedt naast het online afroepen van een Creditreform balansrating de mogelijkheid om hele kredietportfolio’s te analyseren.
  • De bankendatabank e-Valuate biedt banken de mogelijkheid om diepgaande analyses van circa 3.000 Europese banken uit te voeren waarmee zij intra bancaire relaties onderhouden.

MY OFFICE VALUE

Het rating tool My Office Value is ontwikkeld door Prosynt in samenwerking met Creditreform. My Office Value maakt gebruik van diverse templates voor het analyseren en raten van een onderneming. Zo draagt deze tool hoogwaardige kennis van de ratingmethode over aan de gebruiker. Met My Office Value wordt de Creditreform balansrating toegankelijk voor iedereen die bij zijn ondernemingsanalyses gebruik wil maken van een door de ECB geaccrediteerd ratingsysteem. Het voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en mag door banken en verzekeraars naast of in de plaats van hun intern ratingsysteem worden gebruikt.

.

Bekijk documentatie

 
 

overzicht van al uw kredietbeoordelingen met CRS (CREDIT RISK SOLUTION)

Met de CRS web aanwending voor de afroep van een Creditreform balansrating wordt het beheer van uw ondernemingsdata voor de beoordeling van kredietrisico’s geoptimaliseerd. CRS kan ook gebruik maken van publieke data en die van dataleveranciers. Hierdoor is alle invoer geautomatiseerd, kunt u integrale analyses uitvoeren en zorgt de archivering voor optimale statistieken en monitoring van uw portfolio. Hierbij kunt u kiezen om online de data van het CRS systeem te gebruiken of via een interface de Creditreform databank te integreren met uw interne processen en systemen.

.

Evaluerate bankendatabank

Met de e-Valuerate bankendatabank krijgt u toegang tot financiële data alsmede concern- en eigendomsstructuren van alle nationale plus circa 3.000 Europese banken. Hiermee worden banken ondersteund bij het standaardiseren van hun intra bancaire kredietprocessen en voldoet u aan alle wet- en regelgeving voor dit soort transacties.

U profiteert van doorlopend geactualiseerde bankendata, continue recherches en de structurering van gepubliceerde jaarverslagen. De data zijn verrijkt met een bankenrating en een groot aantal selectiecriteria. De data zijn altijd op de laatste stand. Ook is het mogelijk om uw banken door Creditreform toe te laten voegen of eigen selectiecriteria te definiëren. Hierdoor wordt de input uit handen genomen en krijgt u een geïndividualiseerde bankendatabank met een uniforme indeling.

 
 

Directeur: F.J.A. Witt CRA
KvK 37079384
BTW NL806227370B01

Witt Rating Advisory B.V
Copyright © 2021 Witt Rating Advisory B.V
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren