Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Onze diensten

Wij leveren Creditreform kapitaalmarktratings die voldoen aan de Europese ratingverordening EU 1060/2009 die onder toezicht van de ESMA (Europese Autoriteit voor effecten en markten) tot stand komen.

Tevens leveren wij de Creditreform balansrating. Dit  geaccrediteerde ratingsysteem wordt gebruikt voor de kredietbeoordeling van bancaire- en niet bancaire kredieten en als kwaliteitstoets van kredietportfolio’s van institutionele beleggers. 

Nieuw zijn onze ondernemingsratings voor emissies beneden de € 5 miljoen en het Crefo ratingcertificaat waarmee ondernemingen met een uitmuntende kredietwaardigheid zich kunnen onderscheiden. 

Ons analysetool e-Valuerate, voor analyses van banken, verschaft u een gedetailleerd inzicht in de financiële data van meer dan 3.000 banken in heel Europa. Deze informatie is vereist voor de beoordeling van intra bancaire leningen of risicoassessments door verzekeraars die leningen aan banken verstrekken of portfolio’s   van banken financieren.

Contact

Creditreform kapitaalmarktratings

Klik Hier

              onze                   Credit services

Klik Hier

Rating- en analysetools

Klik Hier

Directeur: F.J.A. Witt CRA
KvK 37079384
BTW NL806227370B01

Witt Rating Advisory B.V
Copyright © 2021 Witt Rating Advisory B.V
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren