Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Onze diensten

Wij leveren Creditreform kapitaalmarktratings die voldoen aan de Europese ratingverordening. Ook bieden wij Creditreform balansratings aan. De Creditreform balansrating werd door de ECB geaccrediteerd. Beide ratingsystemen worden door banken, verzekeraars en andere financiers gebruikt voor de kredietbeoordeling van ondernemingen zowel in Nederland als in heel Europa.

 
Naast credit ratings voor elke publieke en gereglementeerde toepassing leveren wij rating- en analysetools voor individuele ondernemingsanalyses tot het volledig automatiseren van rating- en kredietbeoordelingsprocessen van grote portfolio’s.

Contact

Creditreform kapitaalmarktratings

Klik Hier

Creditreform balansratings

Klik Hier

Rating- en analysetools

Klik Hier

Directeur: F.J.A. Witt CRA
KvK 37079384
BTW NL806227370B01

Witt Rating Advisory B.V
Copyright © 2021 Witt Rating Advisory B.V
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren