Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Creditreform Rating AG corporate brochure

Creditreform Rating AG behoort tot de wereldwijd opererende Creditreform Groep en is één van de leidende ratingbureau ‘s in Europa. Objectiviteit, transparantie en onafhankelijkheid bepalen ons handelen.

Wij zijn specialisten in het inschatten van kredietrisico's en bieden ratings en risicomanagement-oplossingen aan kapitaal- en kredietverstrekkers. Ondernemers weten zich met onze ratings wereldwijd verzekerd van het vertrouwen van investeerders en zakenrelaties; zij profiteren van onze outsourcingsoplossingen en vertrouwen voor hun kredietprocessen op onze risicoanalyses. Kapitaalverstrekkers, financiële dienstverleners en -instellingen, evenals ondernemingen vertrouwen op de uitkomsten van onze risicomanagement tools.

Download de brochure

My Office Value analyse tool

Creditreform balansrating

INVESTERING IN DELEN VAN EEN KREDIETFONDS

Structured finance rating

Een ondernemingsrating biedt kansen

Emissierating NL Zorgobligatie

Emissierating MKB obligaties

Creditreform Rating AG corporate brochure

Directeur: F.J.A. Witt CRA
KvK 37079384
BTW NL806227370B01

Witt Rating Advisory B.V
Copyright © 2021 Witt Rating Advisory B.V
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren