Witt Rating Advisory

Blog

Men krijgt in het leven niets cadeau maar soms iets aangeboden

Financiële dienstverleners zullen de tel onderhand kwijt zijn. Aan hoe veel richtlijnen, wetgeving of aanwijzingen moeten zij niet voldoen? Zij krijgen niets cadeau. Dan kan het een verademing zijn als dataleveranciers informatievoorzieningen aanbieden waarmee zij aan meerdere wettelijke regelingen tegelijk kunnen voldoen.

Afgezien van het voldoen aan de wettelijke verplichtingen zijn ook de aanzienlijke kostenbesparingen die met de inkoop van data kunnen worden gerealiseerd alleszins de moeite waard. Kostenbesparingen zijn belangrijk, maar de kwaliteit is in de regel de doorslaggevende factor bij de aanschaf. Zo is de ESG score van Creditreform wereldwijd inzetbaar, kan de score duidelijk de ESG prestaties van ondernemingen onderscheiden, is een portfolio tot wel 99% analyseerbaar en is de data fijnmazig, traceerbaar en stabiel. Dergelijke prestaties kunnen alleen door grote dataleveranciers worden gerealiseerd.

Data van Creditreform voor het vaststellen van de kredietrisico’s of de ESG prestaties van portfolio’s maken financiële dienstverleners compliant, verlagen de kosten en vereenvoudigen de handel in  kredietportfolio’s.

Witt Rating Advisory

Adres

Maasboulevard 241
3207 RP Spijkenisse

Contactgegevens

KVK

37079384

BTW

NL806227370B01

Privacyverklaring